Fysioterapeutene

Image

Kjetil Loen

Utdannet Fysioterapeut i Berlin i 1994, og har 18 års erfaring ved Sykehuset Telemark. Her har han arbeidet med blant annet rehabilitering, nevrologi og fysikalsk medisin.

I tillegg til bred erfaring knyttet til rehabilitering har han også kurs og videreutdanning innen nevrologi og nevrologiske sykdommer, muskel- og skjelettplager, idrettsskader og trening. Kjetil Loen tilbyr trykkbølgebehandling og ultralydundersøkelse.

Fra 2015 og frem til 2017 har han jobbet som fysioterapeut innen Odds Ballklubb.

Kjetil Loen har kommunalt driftstilskudd.

Image

Truls Viddal

Utdannet ved Statens Mensendieckhøgskole, Oslo 1982. Eksamen manuellterapi 1989. Idrettsfysioterapi trinn 1 og 2.

Manuellterapeuter har spesialkompetanse innen undersøkelse, behandling og forebygging av plager i nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Som manuellterapeut er man primærkontakt for pasienten. Det vil si at pasienten kan komme direkte uten henvisning fra lege og kan;

  • Henvises videre til spesialisthelsetjenesten og til fysioterapi.
  • Henvises videre til radiologisk undersøkelse.
  • Sykmelde for muskelskjelettplager.
Image

Vegard Djuve

Utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Esbjerg, Danmark 2003. Videreutdannet innen idrettsmedisin. Tidligere jobbet ved Toppidrettsgymnaset i Telemark.

Lang erfaring innen rehabilitering av skulder-, hofte- og kneoperasjoner, og stor interesse for forebygging og rehabilitering av idrettsrelaterte skader. Tilbyr triggerpunktbehandling med nåler og Redcord slyngebehandling.

Image

Audun Nilsen

Audun er utdannet fysioterapeut ved ReHa Zentrum Berlin 1997. Han har tidligere jobbet for både Skien og Porsgrunn kommune, i tillegg til OCH Otropediske og 5 år med ortopediske hjelpemidler.

Audun har bred erfaring med behandling av pasienter før og etter operasjoner etter prinsippet om AktivA. I tillegg til individuell behandling tilbyr Audun også behandling i grupper for KOLS, Artrose mm